Pages

Wednesday, November 16, 2011

backpain

hu2 salam semua..ekceli beberapa hari yang lalu aku diserang sakit belakang yang rasanya ...(entahlah tak tahu nak cakap apa). mungkin terlalu banyak duduk depan lappy aku kot. yelah duk tengok facebook la, twitter la, blogwalking la, tengok Tentang Dhia la kat tonton, yang paling lama membuatkan aku duk depan lappy nie adelah membaca novel2 dan cerpen kat Penulisan2u. huish....

dengan itu aku dapat la serangan BACKPAIN. ahmek ko.. amacam sedapkan... dah la dua tiga hari nie tidur lambat sebab nak siapkan assignment ngan report. tau nape lambat siap semua kerja tu, mase 12-13/11/11 aku kena pi OSHA. memang terbaik la...

balik pada cerita sebenarnya..BACKPAIN nie



back pain (also known as dorsalgia) is pain felt in the back that usually originates from the muscles, nerves, bones, joints or other structures in the spine.
The pain can often be divided into neck pain, upper back pain, lower back pain or tailbone pain. It may have a sudden onset or can be a chronic pain; it can be constant or intermittent, stay in one place or radiate to other areas. It may be a dull ache, or a sharp or piercing or burning sensation. The pain may radiate into the arm and hand), in the upper back, or in the low back, (and might radiate into the leg or foot), and may include symptoms other than pain, such as weakness, numbness or tingling.
Back Pain is one of humanity's most frequent complaints. In the U.S., acute low back pain (also called lumbago) is the fifth most common reason for physician visits. About nine out of ten adults experience back pain at some point in their life, and five out of ten working adults have back pain every year.[1]
The spine is a complex interconnecting network of nerves, joints, muscles, tendons and ligaments, and all are capable of producing pain. Large nerves that originate in the spine and go to the legs and arms can make pain radiate to the extremities.

tu je aar..ingat lain kali jangan duk depat lappy kamu lama2..he

4 comments:

  1. aish...jgn duk je..letak myk panas huhu kasi lega siket..x pun tampal koyok huhu

    ReplyDelete
  2. sabar ye...biasa la tu kalo lama sgt dpn lappy...
    nak comment kat shoutbox...tp shoutbox nyer xkuar2 lak...
    mcm malu2 je nak kuar..hehehe ^_^

    ReplyDelete